Şahiner, “Biliyoruz ki Daha Yapacak Çok İşimiz Var”

Şahiner, “Biliyoruz ki Daha Yapacak Çok İşimiz Var”

Sungurlu Engelli Bakım Merkezi’nde kalan engelli kardeşlerimiz Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette,Boğazkale ve Alacahöyük’e tarihi yerleri görmeleri için Araç tahsis eden ve bakım merkezlerinin bahçe düzenlenmesinin Sungurlu Belediyesi tarafından yapılmasından dolayı Başkan Şahiner’e Sosyal hizmet uzmanı Sultan Güneş ve 4 engelliyle birlikte çiçek vererek teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner misafirlerini kapıda karşılayarak ziyaretten memnuniyetini belirti. Şahiner ziyarete gelen konuklarına makamında çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra günün anısına tüm misafirlerine kol saati hediye etti.
İlçemizde engellilere yönelik yapacağımız çalışmalarımızda bedensel engellerin çeşitli eksikliklerin, yetersizliklerin engelli kişi ve ailesi üzerindeki etkisini en aza indirecek fiziksel, çevresel ve sosyal ortamı sağlamayı hedefliyoruz diyen Başkan Şahiner, “Engelli kişileri, yaşamı sınırlı bireyler yerine; hayatın içinde olan, üretime katılan ve ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilen, sosyal yaşam içinde kendisine yer edinebilen; bağımsız bireyler haline getirmek asli görevimiz olmaktadır” dedi.
Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde önemli ilerlemeler kat ettik diyen Şahiner, “Bugün itibariyle birçok konuda engelli vatandaşlarımıza düzenli hizmet vermekteyiz. Geldiğimiz noktayı yeterli görmüyor, daha iyisini yapmak için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER ‘DEN EĞİTİME DESTEK

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum